23 Nisan İlkokulu
DUMLUPINAR MAH. ÖZMEN CAD. 23 NİSAN İLKOKULU NO: 70A İÇ KAPI NO: 3 BUCA / İZMİR

VİZYON

Doğruyu sadece bilen değil, aynı zamanda uygulayabilen, Çağdaş ve İyi insanlar yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Tüm paydaşlarının severek geldiği ve çatısı altında mutlu olduğu bir okul ortamında, Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, kendilerinde var olan yetenekleri keşfedip geliştirebilen, teknolojiye hakim, çağdaş düşünebilen, evrensel etik değerlere inanan, insan haklarına saygılı, görev ve sorumluluk üstlenebilen iyi insanlar yetiştirmek.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİR YAZMA YARIŞMASINDA BUCA İLÇESİ 3.LÜĞÜ
Öğretim Şekli :Sabahçı - Öğleci

Sabahçı - Öğleci

08:00 - 12:50 13:10 - 18.00

Kalorifer (Doğalgaz)

Servis Bilgisi

Okulumuzda öğrencilerin taşınmasında kullanılan servis hizmeti bulunmaktadır.(Veliler servis sahipleriyle bireysel sözleşme yaparak servis hizmetinden faydalanmaktadır.)

Okulumuz ilçe Merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Buca ilçesinin merkezindeki Çevik Bir Meydanı ile eski Buca Stadyumunun bitişiğinde Buca pazaryerinin karşısındadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda öğrenciler bireysel olarak çeşitli sportif etkinliklere katılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda Okullar Hayat Olsun Projesi,Okul Yıllık Gelişim Modeli, Beyaz Bayrak,Beslenme Dostu, Okumum Temiz ve Engeli Olan Öğrenciler İçin Kapsayıcı Eğitim projeleri uygulanmaktadır.

e-Twinning